Vartalotyyny Unite (vetoketjullinen) 45x145cm

(2 tuotearviota)

21.95

Koko vartaloa tukeva erikoispitkä tyyny sopii tukityynyksi selkäkipuisille, nukkumistueksi raskaana oleville ja kaikille pehmeää unikaveria kaipaaville. Pitkä vartalotyyny tukee nukkumisasentoasi ergonomiseksi, jos nukut kyljelläsi. Tästä tyynystä on moneksi, sillä kauniilla koristetyynynpäällisellä sillä voi luoda upean ja näyttävän yksityiskohdan kodin sisustukseen.

Muistathan tilata myös tyynyyn sopivan vartalotyynyliinan sillä, tämä tyyny sekä siihen sopiva ihanan pehmeä vartalotyynyliinamme antavat sinulle täydellisen ja monikäyttöisen tyynyn jokapäiväiseen käyttöösi.

Tässä tyynyssä on vetoketju lyhyellä sivulla, jolloin voit kätevästi itse lisätä tai poistaa täytettä oman mielesi mukaan!

Koko: 45×145cm, 1.3kg  Päällinen: puuvilla-polyester  Täyte: 100% spiraalikuitu

Oeko-Tex® standard 100

Kuvaus

Vartalotyyny Unite (vetoketjullinen) 45x145cm

Lisätietoja
Paino 1.3 kg
Mitat 45 × 145 cm
Arviot (2)

2 arviota tuotteelle Vartalotyyny Unite (vetoketjullinen) 45x145cm

  1. Heidi (varmistettu kirjoittaja)

    Muhkea ja jämäkkä, laadukas tyyny unikaveriksi ja päiväsaikaan sängynpäädyn koristeeksi. Tyynynpäällisissäkin riittää valinnanvaraa. Supernopea toimitus: tilauksesta seuraavana päivänä jo perillä.

  2. Anne

    Tämä on uusi lemppariunikaverini. Tosi muhkea, oma joutui laihdutuskuurille ja tyhjensin melkein puolet täytteestä pois, joten vetoketjukin tuli tarpeeseen. Ehkä hivenen turhan pitkä, mutta unenlaatu on kuitenkin parantunut merkittävästi. Suosittelen kyljellään nukkuville!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *