Nämä tilausehdot ovat voimassa 31.12.2014 alkaen

 

Te-Va Peite Oy (y-tunnus 0888760-3) myy tuotteita 18-vuotta täyttäneille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden tuotteiden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin tilausehtoihin. Tilauksen yhteydessä on pakko käyttää sähköpostiosoitetta.

 

Maksutavat

Ennakkomaksu laskulla.

 

Tilausvahvistus ja lasku

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja lasku PDF-liitetiedostona. Maksuehto on 7 pv netto. Käytämme viitenumeroa tilausten ja suoritusten yhdistämiseen. Viitenumero muodostuu laskunumerosta ja tarkisteesta.

 

Toimitustapa ja -kulut

– Posti tai  noutomyymälästä

Toimitamme tilaukset kirjattuna toimituksena. Tilauksesi toimituskulut näet ostoskorissasi ja tilauksen viimeistely hetkellä.Tilauksen viimeistely hetkellä voit valita normaalin postitoimituksen tai noudon tehtaanmyymälästämme. Tehtaanmyymälästä noudettuna tilaukseen ei lisätä toimituskuluja.

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta riippuen 3-4 päivää. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myyntikelposella tuotteella tarkoitetaan esimerkiksi tyynyä, jonka muovisuoja on koskematon ja tuote puhdas.

Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole aina suoraan yhteydessä myymäläämme. Annamme sinulle tarkemmat ohjeet palautuksen tai vaihdon suorittamiseksi. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan kopio laskusta ja lähetteestä sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

 

Kadonnut tai vioittunut tuote

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.